Turku Open 8.-9.6.!

  • Posted on: 3 June 2019
  • By: Joska Björklund

Beach volleyn avoimen kiertueen osakilpailu pelataan tulevana viikonloppuna Urheilupuistossa! Luvassa on hellettä sekä sään että pelien puolesta!
Naiset pelaavat lauantaina ja miehet sunnuntaina. pelit alkavat molempina päivinä klo 10.00 ja finaalit pelataan klo 18.00.

Urheilupuistossa pelaa kotimaan kärkitason biitsipareja, kuten Metsäkoivun sisarukset, jotka starttaavat kisakautensa Turussa! Turusta mukana on kaksi paria, Henna Sundström/Riina Mäki ja Jenna Heinonen/ Milla Laitinen. Molemmat parit sijoittuivat viime viikonloppuna Tampereen avoimissa jaetulle yhdeksännelle sijalle. Siitä on hyvä jatkaa kohti kärkeä! 

Miesten sarjassa Jukka Hassinen ja Pekka Törmä ovat turnauksen rankingykkösiä, mutta peleistä odotetaan tasaisia ja tiukkoja vääntöjä!
Erittäin mielenkiintoista on nähdä Akseli Kouki eli TBV:n King of the Beach 2018 parinaan Vili Topio!
Turku Beach Volleyn valmennusvastaava Marko Ruohonen ja parinsa Juha Pekkala haastavat muun Suomen joukkueet kotikentällään ja Urheilupuiston juoksuhiekalta tutut Kai Lehtinen ja Ville Juntura ovat myös tositoimissa viikonloppuna.

Biitsikentillä on myös kahvio, jossa myytävänä mm. kahvia, sämpylöitä, pullaa ja tietysti hyvin grillattua makkaraa!
(vain käteinen kelpaa)

Kisapäällikkö
lauantaina Marko Ruohonen 040 143 7003
sunnuntaina Jenna Heinonen, Laura Saukko, Riku Ruonamo

Comments

otteluohjelma ja tulokset naiset: https://beachvolley.torneopal.fi/taso/sarja.php?sarja=NA5&ohjelma=1

Naisten Turun avoimissa pelattiin lauantaina 8.6. kovatasoisia pelejä erittäin kuumassa kelissä. Voittajiksi kruunattiin Metsäkoivun sisarukset Tuuli ja Katja, jotka voittivat finaalissa parin Mira Järveläinen/ Sonja Laitinen erin 2-0 ( 21-15, 21-17). Taru Alho ja Elina Pirttimäki puolestaan veivät kolmieräisen pronssipelin eräluvuin 2-1. Turkulaisista pareista parhaiten sijoittui Jenna Heinonen/Milla Laitinen jaetulle seitsemännelle sijalle. Vaikka päivän aikataulu venähtikin pitkäksi, pelaajat olivat hyvällä mielellä ja järjestelyt saivat kiitosta.

Miesten puolella ykköspallille nousi pari Akseli Kouki/Vili Topio, jotka tulevat varmasti haastamaan Suomen ykkösparit jo tulevana viikonloppuna Sastamalan SM-turnauksessa! TBV toivottaakin tsemppiä ja menestystä tälle biitsikaksikolle! Turku Openin finaalissa voitto heltisi erin 2-0 parista Myötyri/Tolvanen. Turnauksen kolmas sija meni luovutuksella parille Viljamaa/Viljamaa.